måndag 14 januari 2013

Ååh vad roligt med så mycket respons för att vi öppnat upp bloggen igen. Bara för att vi har varit dåliga på att göra inlägg här så har det inte betytt att vi legat på latsidan. Det har pysslats en hel del och det kommer det fortsätta att göra. Dock från olika håll i landet. Syrran (Lisa) är kvar hemma i Skövde och är mammaledig just nu, medan jag är uppe i Haparanda och pluggar. Men här ska det snart införskaffas en symaskin så jag håller mig sysselsatt :)

Tänkte jag kunde visa lite vad jag gjort den senaste tiden.

Det här linnet, som tidigare var ett nattlinne, piffade jag till med nitar på kuporna och vips blev det ett helt nytt linne, som jag såklart har hunnit använda några gånger när jag varit ute och dansat med kompisar.

Behövde införskaffa mig ett fodral till min laptop innan jag åkte upp och började den här terminen. Och varför köpa en när man kan tillverka en själv :)?!
Oäkta läder med ett innertyg som är vadderat så jag skyddar datorn, och med hjälp av jeansknappar kunde jag fästa ihop hela fodralet. Fin detalj också tycker jag med dessa knappar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar