torsdag 23 februari 2012

Syskonsött

En väninna till mig väntar sitt andra barn nu och ville gärna göra en beställning på två våriga mössor som matchar varann. En till hennes stora pojk och en till den kommande bebben. :) Beställningen är gjord och såhär blev resultatet.


 :)


onsdag 22 februari 2012

Tåget går..

Har även sytt en till mössa med det fina tyget "Nattåg" fast denna gång med nya färg kombinationer. :)



Myströjan

Här om dagen fick jag äntligen hem Hanne och Sofie Meedoms barnklädesbok: Barnkläder 0-3 år. Det är en riktigt bra grundbok med enkla mönster som passar mig perfekt. Den är skriven på danska men det funkar faktiskt riktigt bra att förstå ändå. :) Så nu är det fullt upp med att sy upp lite kläder från den till Jens. Har sytt den här söta Sweatshirten och lagt till egna detaljer. Elefant motivet är tagit från Cath Kidstons bok SY! Som också är en riktigt kul och inspirerande bok. Har lite olika projekt pågång just nu så håll till godo, det kommer mera.. :)



måndag 20 februari 2012

Personlig väska

Jag har fått min första "väsk-kund" :) en kollega ville ha en väska som jag sytt och såklart gjorde jag det. Jag fick bestämma tyg och hon som ska ha den bestämde modellen. Jag är supernöjd och hoppas kunden oxå blir det när hon får den imorgon :)
Är du oxå intresserad av en väska? Hör av dig vettja!!

lördag 18 februari 2012

Och vinnaren i tävligen är...

Johanna Berg
Stort Grattis! :)
Hoppas att ni får mycket användning av mössan. :)

Vinstdragare och kontrollant fick Jens vara. :)

Ett stort tack till alla som ville vara med och tävla, och för alla fina kommentarer vi fått. :) Det kommer dyka upp lite tävlingar titt som tätt så det är bara att kika in på bloggen för att se vad som händer. :)

Och för er som inte vann den här gången och som gärna skulle vilja ha en mössa ändå så går det bra att göra en beställning. Bara att ta kontakt här på bloggen eller via facebook. :)

Kram på er!

onsdag 15 februari 2012

Tävling! :)

Anordnar nu en liten tävling för det små. :) Vinnaren får den här söta mössan att värma de små öronen i. Det som krävs för att vinna är att lämna en kommentar här på bloggen eller via facebook. Lottar en vinnare på lördag den 18/2-12. Lycka till. :)
(mössan uppskattas att passa bra till ettåringen och strax över)





söndag 12 februari 2012

Väska till sminkborstar

Detta har jag sytt idag. En "väska" till mina sminkborstar. Smidigt när man ska iväg och inte vill blanda borstarna med allt smink. Insidan har jag använt vaxduk så man lätt kan blöta och torka av om det blir kletigt.
/ Kajsa

tisdag 7 februari 2012

I väntan på sommaren

Det här fina tyget hittade jag på tygposten här i stan. Fastnade för det direkt och tänkte att jag skulle sy lite sommarplagg till Jens i väntan på att värmen ska komma. :) Köpte även ett med blå bakgrund. Än så länge har det blivit ett linne och ett par shorts. :) Samt en mössa utav det andra tyget.
Mönstret har jag gjort själv.




Här går det undan. :)

Så här blev mössan, fler plagg lär det bli. :)

Personliga tavlor

Ett kul sätt att förnya där hemma är art måla sina egna tavlor. Billigt är det oxå om man gillar att byta ofta (som jag) :) just nu sitter dessa uppe hos mig.

lördag 4 februari 2012

Beställning

Fick en beställning på en haklapp igen, till en liten pojke. :) Såhär blev den.